2019-10-22 14:14:25

Izložba Dani kruha i Sajam poduzetništva u PŠ Brodski Stupnik

Dana 17.10.2019.g. održana je Izložba Dani kruha i Sajam poduzetništva u Društvenom domu Brodski Stupnik.

Izložbu su uredili roditelji Područne škole Brodski Stupnik po razredima(od 1.do 4.r.) gdje su izložili domaće kolače,kruh,voće, povrće,domaće proizvode (ajvar, džem,pekmez,kuhana rajčica i sl.),a stolovi su bili bogato ukrašeni ručnim radovima i etno motivima.

Organiziran je i 3.Sajam poduzetništva, a odazvali su se lokalni obrtnici i OPG-ovi : OPG Jurković (magareće mlijeko, med i propolis),  OPG Zubić ( ekološki proizvodi-kupinovo vino), OPG Terihaj ( med i propolis), gđa.Jasminka Dujmović-Kreativna udruga ( unikatni predmeti, ručno rađeni suveniri) i gđa.Milka Barac(zlatovez).

Izložba je organizirana s ciljem obilježavanja Dana zahvalnosti za plodove zemlje u školi, ali se i ove godine pokazalo da je ovo vrijedna manifestacija koja zaslužuje veću posjećenost i medijsku pažnju na lokalnoj razini.

Ovim putem se zahvaljujemo svim posjetiteljima i izlagačima,te načelniku Općine Brodski Stupnik, gosp.Goranu Jeliniću na besplatno iznajmljenom prostoru Društvenog doma i potpori u održavanju iste.

Veliko hvala svim roditeljima na ukazanom angažmanu i suradnji tijekom organizacije i održavanja Izložbe.

 

Emica Pišonić,dipl.učiteljica

nositeljica aktivnosti

 

 


Osnovna škola "Dr. Stjepan Ilijašević" Oriovac