2020-07-17 00:29:38

Uspješna školska godina u PŠ Brodski Stupnik

U ovoj školskoj godini, neobičnoj i izazovnoj za sve, u PŠ Brodski Stupnik se može reći da je bila više nego uspješna kada se radi o uređenju škole. Zahvaljujući donacijama i potporama te višegodišnjoj suradnji s roditeljima, unutrašnji prostor škole je obnovljen, a učionice su dobile novi i prikladniji ugođaj.

Tvrtka Locorum d.o.o. Brodski Stupnik realizirala je donaciju za našu školu kojom su obnovljeni i obojeni unutrašnji zidovi u učionicama i hodniku. Još veću važnost nam daje ova donacija, budući da znamo da se zidovi nisu obnavljali zadnjih 40 godina, a stvorili su se slojevi stare boje.

Suradnjom roditelja u školskim projektima i akcijama, ostvarena je donacija kojom su zamijenjene željezne vješalice s novim i prikladnijim vješalicama za odjeću u hodniku te klima uređaj u jednoj učionici. Za drugu učionicu, klima uređaj je nabavila škola. Isto tako, iz donacija roditelja nabavljene su školske ploče i panoi za sve tri učionice.

Županija Brodsko-posavska je financirala obnavljanje i kompletno uređenje dva sanitarna čvora u školi (sanitarni čvor za invalidne osobe te sanitarni čvor za dječake).

Ovim ulaganjima PŠ Brodski Stupnik je poprimila osvježene unutrašnje prostore te primjerene uvjete za naše učenike, roditelje i osoblje škole. I naravno, nastavit ćemo raditi na poboljšanju uvjeta rada. Slijede nam brušenje i lakiranje parketa u jednoj učionici, zamjena dotrajalih školskih klupa, stolica i ormara, uređenje vanjskog prostora asfaltiranom površinom i klupama za sjedenje itd. te se nadam da će se uspješnost u realizaciji donacija nastaviti i u sljedećim godinama.

Ovim putem iskreno zahvaljujemo svima na potpori!

 

Voditeljica PŠ Brodski Stupnik

Emica Pišonić,dipl.učitelj

 

 


Osnovna škola "Dr. Stjepan Ilijašević" Oriovac