2021-10-25 16:15:45

Izložba Dani kruha, Dani zahvalnosti za plodove zemlje u PŠ Brodski Stupnik

U mjesecu listopadu se u našoj domovini zahvaljuje za KRUH  I  PLODOVE ZEMLJE.

U Pš Brodski Stupnik se već tradicionalno obilježava izložbom kolača, kruha, slastica i domaćih proizvoda koje prirede roditelji učenika. Ove godine uređena je i izložba učeničkih radova na temu kruh i plodovi zemlje, a u organizaciju Izložbe uključila se i Udruga STUP.

Izložba je održana 15.10.2021.godine u Društvenom domu Brodski Stupnik.

Na izložbi, uz kolače i slastice, mogli su se vidjeti uređeni stolovi s ručnim radovima, starinskim predmetima i raznim etno ukrasima koji su pokazali svu maštovitost, kreativnost i uloženi trud roditelja (najviše majki) naših učenika. 

Udruga STUP organizirala je Sajam poduzetništva u sklopu Izložbe te su obrtnici izložili svoje proizvode: OPG Jurković (magareće mlijeko, med) , gđa Jasminka Dujmović (unikatni predmeti i ručno rađeni suveniri), gđa Milka Barac ( nakit, boce i slike izrađene ručnim zlatovezom)  i Darovni kutak Sikat (obrt za izradu ukrasa, suvenira i nakita).

Zahvaljujemo svim roditeljima i poduzetnicima na odazivu i suradnji , Općini Brodski Stupnik na besplatnom korištenju prostora te svim posjetiteljima i gostima na podršci i druženju.

 

 

 učiteljice Anđelka Kovač i Emica Pišonić,

nositeljice aktivnosti


Osnovna škola "Dr. Stjepan Ilijašević" Oriovac