2022-06-02 11:16:54

Održan Dan škole "Djeca nose svjetove na dlanu"

Ovogodišnji Dan škole obilježili smo 27. svibnja 2022. godine, iako su tijekom cijelog tjedna bile organizirane razne aktivnosti. Osim likovne izložbe, školu smo predstavili kroz sportska natjecanja, natjecanje u znanju te kulturno - umjetnički program.

 

 

25. svibnja 2022. obilježen je sportski dan povodom Dana škole. Sportski dan je organiziran u dvorani MŠ s početkom u 16 sati, a organizirala ga je i vodila učiteljica Ivana Laslo, uz pomoć učitelja Josipa Pišonića.  Održan je odbojkaški turnir na koji su pozvani učenici, roditelji i učitelji. Sudjelovalo je ukupno 6 ekipa, od kojih je bila jedna ekipa roditelja i jedna ekipa učitelja. Hrabro su odmjerili svoje snage s ekipama učenika. Najuspješnija i pobjednička ekipa su bili učenici 8. a razreda te su zasluženo dobili diplome i medalje. 

26. svibnja 2022. održan je sada već tradicionalni 4. po redu Pub Quiz povodom obilježavanja Dana naše škole. Ovogodišnji kviz protezao se kroz 12 setova pitanja i razne teme - od rebusa do opće kulture. Kviz je sastavila i vodila učiteljica Jasna Vidmar uz pomoć učitelja, stručne službe i ravnateljice naše škole. Učenici i članovi njihovih obitelji, ali i učitelji, priključili su se zabavi kroz 11 ekipa sastavljenih od 4 do 6 članova. Natjecatelji su smislili kreativna imena svojih ekipa. Pobjedu su odnijele Božje ovčice, iako je i ostalim ekipama pobjeda bila nadohvat ruke. Čestitamo svima na pokazanom trudu i znanju. Prema komentarima prisutnih, svrha kviza je ostvarena - zabava i druženje. Hvala svima na vedrom raspoloženju i dobroj atmosferi i vidimo se do godine. Kako nam je bilo, pogledajte u galeriji fotografija.

27. svibnja 2022. održan je kulturno – umjetnički program pod nazivom „Djeca nose svjetove na dlanu“ s početkom u 17 sati u dvorani MŠ. Učenici su roditeljima i gostima predstavili razne talente, sposobnosti i rezultate rada nastavne godine. Nakon točki igrokaza, plesa, recitacije, pjesme, matematičkih i jezičnih vještina, program je upotpunilo gostovanje KUD-a Luka Ilić Oriovčanin.

 


Osnovna škola "Dr. Stjepan Ilijašević" Oriovac