preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

Raspored zvona

1. 8:00 – 8:45
2. 8:50 – 9:35
3. 9:40 – 10:25
    veliki odmor
4. 10:40 – 11:25
5. 11:30 – 12:15
6. 12:20 – 13:05
7. 13:10 – 13:55
8. 14:00 – 14:45


 

 
 
 
 
 
 
Projekti

Projekt Šafran

Projekt Šafran (The Crocus Project) zamišljen je kao cjelogodišnja aktivnost u koju se uključuju škole iz cijelog svijeta. Nastao je na poticaj Europske unije, pod programom „Europe for citizens“ u suradnji s Irskim Ministarstvom integracija i Holocaust Education Trust Irland s kojima surađuje i Spomen područje Jasenovac koje je školi poslalo lukovice šafrana.

/upload/os-silijasevic-oriovac/images/multistatic/28/File/projekt_safran_(1).pptx

 

Projekt „O tebi“

U suradnji sa Agencijom za odgoj i obrazovanje, tvrtka "Procter&Gamble" provodi program edukacije o sazrijevanju i spolnosti pod nazivom "O tebi", namjenjen učenicima dobne skupine 12 - 13 godina, roditeljima, te nastavnicima prirode. Program je izrađen u suradnji s iskusnim međunarodnim timom nastavnika, savjetnika za zdravstvenu edukaciju, ginekologa, stručnjaka za zdravlje muškaraca i psihologa. Program je s uspjehom predstavljen u mnogim školama drugih zemalja (npr. Slovenija, SAD, Velika Britanija, Francuska, Belgija, Češka, Slovačka...). "O tebi" se s uspjehom provodi u Hrvatskoj već nekoliko školskih godina, a do sada je njime obuhvaćeno 90% osnovnih škola, među kojima i naša. Obrazovni program "O tebi" program je potvrđen od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Elizabeta Klaić, prof.

eTwinning projekt

Nasa se Škola uključila u eTwinning projekt Frühling und Sommer in unserem Herzen (Proljeće i ljeto u našim srcima). U projekt su uključene i škole iz Poljske i Slovačke. Naši učenici na nastavi njemačkog jezika marljivo rade i sudjeluju u aktivnostima koje su povezane s ovim projektom.

U prilogu možete pogledati fotografije kolega iz Poljske. Naknadno ćemo dodavati sve što radimo u ovom projektu.

                                                                                                              učiteljica njemačkog jezika, Slađana KristekPROJEKTI

I ove školske godine sudjelujemo u projektima. Kao i prethodnih godina, u projekte su uključeni učenici, roditelji i učitelji.

Trenutno smo uključeni u dva projekta; jedan je međunarodni, a jedan je naš školski koji smo samostalno pokrenuli i po kojem smo već postali prepoznatljivi.

U Međunarodni projekt Šafran uključeni smo već drugu školsku godinu. I ove jeseni su naši učenici posadili šafrane u znak sjećanja na žrtve Holokausta. Šafrani su polako niču ospod zemlje i vjerujem da će na vrijeme zažutjeti i učenike dodatno motivirati da budu dio tog projekta. Ove godine u projektu sudjeluju učenici 8. i 7. razreda MŠ Oriovac i PŠ Slavonski Kobaš.

Drugi naš projekt je Zajedno srcem, humanitarni projekt naše Škole namjenjen našim učenicima. U projektu sudjeluje sve više učitelja, učenika, a posebno je vidljiv porast sudjelovanja roditelja. Naš projekt nudi različitost aktivnosti i sadržaja, tako da nastojimo ponuditi zanimljive sadržaje za što širu populaciju i različite interese.

Ove školske godine, organizirali smo tri akcije u sklopu projekta; sajam u Brodskom Stupniku, izradu i prodaju božićnih ukrasa, te predstavu u Slavonskom Kobašu koja je bila zabavnog i šaljivog karaktera.

Sve akcije su nam bile uspješne, a nadamo se da će takve biti i sljedeće akcije koje budemo organizirali. Ovaj projekt se provodi na razini cijele škole.

 


 

Dragi roditelji,

svi smo svjedoci težine današnje situacije koja je ostavila velike tragove na nas, naše okruženje i ljude s kojima živimo.
Mnogi oko nas žive u teškim egzistencijanim uvjetima. Budući da to pogađa i djecu, a time i naše učenike, škola kao odgojno – obrazovna institucija se ne želi zaustaviti samo na prenošenju znanja, nego i na učenju nekih viših vrijednosti.
Ima li išta plemenitije od pomaganja onima koji se bore s egzistencijanim, socijalnim, emocijanim i financijskim problemima?
Stoga smo pokrenuli projekt kojim ćemo uspjeti pomoći našoj djeci  kroz dobrotvorni i humanitarni rad, ali nam je potrebna i Vaša pomoć i suradnja. Vjerujemo da nam je svima teško, ali ako darujemo srcem, ništa nije nemoguće. Svaka sitnica može itekako pomoći da dijete ponese u budućnost sretnije uspomene. Zato Vas pozivamo da nas podržite,da se odazovete i pomognete.
Mi smo odlučiti djelovati, a vi?
Projekt je pokrenut u ožujku ove školske godine i prihvaćen je na sjednici Učiteljskog vijeća 21.03. 2012. Nazvali smo ga Zajedno srcem, a naglasak je na humanitarnom djelovanju. Želimo i možemo organizirati različite aktivnosti kojima ćemo skupljati financijska sredstva, a njima pomoći učenicima naše škole.
Vjerujemo da ćete nas podržati u svim aktivnostima!

 


Obavijesti vezane uz projekt...

  projekt safran (1).pptx

TražilicaKalendar
« Siječanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Oglasna ploča

 

 

Rasti kao stablo

Likovna galerija


Letak za učenike osmih razreda_2017

Karijera.hr

 


Plan upisa u prvi razred


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Anketa
Koliko imaš prijatelja na facebooku?Forum
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Edukacija

Zabava

Ostali linkovi


 

Stranica je posjećena
free hit counter
puta.

 

 

 

preskoči na navigaciju