preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

Raspored zvona

1. 8:00 – 8:45
2. 8:50 – 9:35
3. 9:40 – 10:25
    veliki odmor
4. 10:40 – 11:25
5. 11:30 – 12:15
6. 12:20 – 13:05
7. 13:10 – 13:55
8. 14:00 – 14:45


 

 
 
 
 
 
 
 

> > >        RAZRED            FORUM            CHAT            FOTOGALERIJA        < < <


Razrednica: Blaženka Ivić

EDUKACIJA

14.5.2019. Održana je edukacija u području sustava civilne zaštite u suradnji sa Državnom upravom za zaštitu i spašavanje i MUP-om.

Edukacija je trajala 45 minuta i provela se sa učenicima 2. razreda  i predškolskom  skupinom Dječjeg vrtića ,,Ivančica“.

Bilo je  poučno i zabavno.

    

IZVANUČIONIČNA NASTAVA U SVIJETU BAJKI IVANE BRLIĆ MAŽURANIĆ

 

Povodom rođendana Ivane Brlić Mažuranić održana je izvanučionična nastava  „U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić“. Učenici su pogledali glazbeno-scensku čaroliju „Jagor“. Učenici su se toliko uživjeli u predstavu da su plesali na svojim mjestima zajedno sa glumcima.

                              Učiteljica Blaženka Ivić

 

Dana 10. 4. 2019. održan je Dan otvorenih vrata u našoj školi. Zamišljen je u obliku različitih radionica . Radionice su bile na temu Uradi sam-uskrsno-proljetni ukrasi za učionicu. Djeca i roditelji su izrađivali ukrase različitim tehnikama: quilling, tehnika plastika-papir i neoblikovani didaktički materijal. U lijepoj i ugodnoj atmosferi nastali su brojni radovi.

  

 

 

                          Učiteljica Blaženka Ivić

20 dana dobrote 2018.  u  2.a razredu

Projekt je trajao od 26.11. - 21.12. i obuhvatio  20 aktivnosti .Na početku smo odabrali  20 aktivnosti, zrnca dobrote za sve.  Trudili smo se učiniti što više dobrih dijela za svoje prijatelje, roditelje, učitelje, rodbinu i lokalnu zajednicu.
Ciljevi projekta za učenike:
-postati aktivan i odgovoran član razreda, škole i lokalne zajednice koji poznaje i poštuje vrijednosti osobnog i zavičajnog identiteta te prihvaća različitosti, poštujući tradicionalne okvire (Advent).
-biti učenik koji uočava potrebe svakog člana zajednice i nastoji se aktivno uključiti i sudjelovati nudeći vlastite „zrnce dobrote“ i na taj način utjecati na vlastitu sredinu.

Kroz projekt smo  probudili  u sebi  ljubav i dobrotu, te osvijestili važnost međusobnog pomaganja i osjećaja solidarnosti .Učenici su kroz niz aktivnosti približili i sami osjećaj Adventa - pomoć drugima, uočiti da svi nemaju jednako, da i mala "kap čini rijeku" pozitivnih aktivnosti.

MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE

Međunarodni dan tolerancije obilježen je  16. 11.2018. Kako bi obilježili ovaj dan počeli smo se za njega pripremati ranije. Majka učenika donirala nam je  kišobran koji smo zajednički kaširali i obojili te ga tako priredili za radionicu. Taj dan bila je organizirana inegrirana nastava . Počela je satom razrednika i radionicom na kojoj su  učenici uočavali pozitivne osobine drugih,ali i sebe samih.Učenici su shvatili da treba voljeti i prihvaćati i drugačije od sebe. Načinili smo vlak ilustriran svojim fotografijama i predstavili svako sebe.  Prilikom predstavljanja  razvijali smo međusobno povjerenje i podršku. Na satu hrvatskog osmišljavali smo poruke tolerancije koje smo čitali i izabrali onu koja je najbolje izricala poruku današnjeg dana  ,,POŠTUJ I UVAŽAVAJ DRUGČIJEG OD SEBE!  “ Tu smo poruku napisali na naš kišobran koji smo izložili sa ostalim kišobranima u holu škole.

Dan je završio pjesmom i  igrom,a učenici su sa sobom  ponijeli samo  pozitivne misli .

                                                                                                              Učiteljica Blaženka Ivić

 

 

DANI   KRUHA

Obilježili smo Dane kruha u razredu.                                                                                                

Vrijedne  ruke  naših mama!

 

UPOZNAJMO SVOJE MJESTO

Učenici 2. a  su imali izvanučioničku nastavu Upoznajmo svoje mjesto. Prošetali su Oriovcem u pratnji svoje učiteljice. Cilj nastave je bio upoznati se sa središtem sela te prepoznati i imenovati značajne objekte u blizini škole. Učenici su bili podijeljeni u skupine,a svaka skupina je imala različite zadatke: zapisivati imena ulica, označavati put kojim se krećemo na planu sela, značajne gospodarske objekte, spomenike, važnije ustanove. Nakon povratka u učionicu skupine su iznijele svoja zapažanja i uz pomoć učiteljice sve uočeno izložili na razrednom panou.

                                                                                                                                       Učiteljica Blaženka Ivić

 

TražilicaKalendar
« Siječanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Oglasna ploča

 

 

Rasti kao stablo

Likovna galerija


Letak za učenike osmih razreda_2017

Karijera.hr

 


Plan upisa u prvi razred


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Anketa
Koliko imaš prijatelja na facebooku?Forum
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Edukacija

Zabava

Ostali linkovi


 

Stranica je posjećena
free hit counter
puta.

 

 

 

preskoči na navigaciju